A simprove projekt egy izgalmas gyártásszimulációval, kutatás-fejlesztéssel, mérnöki tanácsadással fogalalkozó csapat kezdeményezésére indult el 2021-ben. A SIMPROVE, egyedi név, letisztult logotípia ötlete a megrendelőtől származott, de a font kiválasztása és annak egyediesítése csapatunkra várt. A megvalósítás során a fekete kisbetűs feliratot kiegészítettük színekkel.

A tudás, bölcsesség színe a kék, melyet a narancs energiájával. dinamikájával dobtunk fel. Önállóan és színátmenetes formában is alkalmaztuk a különböző felületeken.

A szakterületen belül szerteágazó tevékenységeket, kompetenciákat egyedi ikonokkal sikerült látványossá, könnyebben befogadhatóvá tenni.

A logotípia direkt színben, fekete vagy fehér verzióban is megállja a helyét. Jól kiegészíti ezt az angol nylevű szlogen:

Creativity Meets Innovation

A weboldal mobil optimalizált, one-page kialakítású. A látványos információ átadás, a webes jelenlét miatt az egyszerű felépítés, letisztult megjelenés volt a cél. Az oldal tetején – saját képpel – a valós és szimulációs környezet összefonódását mutatjuk be. A nyitó képen nagy méretben látható a logotípia és a szlogen. Klasszikus, fejlécbe helyezett logotípia megjelenítés csak a „sticky” headerben van.

A névjegykártya kétoldalas, az egyik oldala a színátmenetes alapra épül, míg a szöveget tartalmazó oldal egyszerű, fekete-fehér.

Tervező - Nagy Viktor, arculatbolt

Menü