Az SMFT Engineering Solutions projekt nagyon régre nyúlik vissza. A logó tervezése 2015-ben történt meg, majd 2019-ben továbbgondoltuk azt és egy arculati környezetet teremtettünk hozzá. A betűlogó a lemezanyagok alakítását mintázza, ami a cég alaptevékenységét jelentette alakuláskor.

We measure and engineer.

A frissítéskor született egy szlogen. A szlogen angolul íródott, mivel a célcsoport elsősorban nemzetközi vállalatokból áll. Az optikai digitalizálással történő mérés és a komplex mérnöki megoldások frappáns, angolos megfogalmazása magyarul nem helyettesíthető.

A színvilág pedig egyérteműen a mérnöki tevékenységet, precizitást, megbízhatóságot tükrözi. A szürke és a kék egyedi árnyalatai együtt megbízhatóságot sugároznak.

A harmadik erős elem a „szaggatott” vonal, mely az optikai méréstechnológiában használt kék fény tárgyakra vetített képét szimbolizálja – fénycsíkok felületi torzítással.

A névjegyen és egyéb felületeken törekedtünk a letisztult megjelenésre, a színek és a vissztérő grafikai elem alkalmazására. Illetve a logó kifutó verzióját is több helyen alkalmazzuk.

A weboldalnál letisztult, egyoldalas felépítést választottunk. Ezért figyeltünk a szöveg és kép arányokra és egy blog aloldallal színesítettük a site-ot.

Tervező - Nagy Viktor, arculatbolt

Menü